Начало

За Харизма

Beauty studio „Харизма“ е с дългогодишна история и с доказано качество на работа и отношение към клиента. Студиото работи с висок, висш клас професионална козметика от Германия и Франция. Тук е място, където можете изцяло да се доверите на професионализма и опита на доказан с годините специалист в сферата на красотата. Тук е място, където ще се потопите в неповторимо магическо усещане на хармония, уют, релакс и грижа за себе си. Всеки клиент на Beauty studio „Харизма“, получава специално внимание, индивидуално отношение, грижа и необходим съвет.

Провери графика и запази час онлайн

Козметични Услуги

Базови Терапии

Базови Терапии

Почистващи

Специфични Терапии

Специфични Терапии

Регенериращи

Епилация

Епилация

Разкрасяващи

Оформяне на Вежди

Оформяне на Вежди

Поддържащи

Отзиви на клиенти

Не мога да не похваля моята козметичка Диди. Ходя при нея повече от 10 години и не бих и изневерила за нищо на света. Тя е от хората с широки сърца и вълшебни ръце.

Имам проблемна кожа, лекувана съм по схема от дерматолог и без резултат. Диди ме насочи какво и как да използвам и искам да ви кажа, че в момента лицето ми няма нищо общо с преди.

Страхотен професионалист и човек!

Ценова листа

Базово почистване на лице40 лв.
Лифтинг Терапия50 лв.
Кола маска на цели крака25 лв.
Химичен пилинг Filorga70 лв.
Вежди (оформяне)8 лв.
Виж всички

КозметикДияна Георгиева

козметик

Аз съм Дияна Георгиева и съм квалифициран специалист с дългогодишен опит в областта на козметиката. В професията влагам цялата си любов и прецизност, много взискателност и отговорност. В основата на моята работа като козметик, стои любовта и близостта към хората. Работейки с ръцете си, аз докосвам и тяхната душевност, всичко това се превръща в красота…..
„Красотата е любов…..
Обичайте себе си!“

Често задавани въпроси

Записването на час става по лесен и удобен за вас начин, през приложенията Viber, Messenger, контактната форма на сайта или с доброто старо обаждане по телефон на номер 089 916 5896.

Няма стриктно поставено време. Всяка процедура може да отнеме различно време в зависимост от състоянието на кожата. Едно почистване на лице може да се състои в 90 мин, по-малко или повече.

Ако процедурата ви е за епилация на горна устна е препоръчително да нямате нанесен крем. Почистването на лице включва пилинг за премахване на повърхностните замърсявания.

След предварителна уговорка за удобен ден и час. Стандартното работно време на Харизма е от 10 до 19, от понеделник до събота, но час може да се запише и в 9 часа или да се вмъкне между часовете кратка процедура.

Галерия

Подаръчен ваучер

Възползвайте се от
лесен удобен страхотен
подарък

Подарете с повод и без повод един релаксиращ ден в Харизма Beauty Studio.

Studio Harizma подаръчен ваучер
bitolya 11, varna
Харизма Beauty Studio