Etre Belle – HYALURONIC /3-Почистващ комплект

HYALURONIC3
ПОЧИСТВАЩ КОМПЛЕКТ
Hyaluronic3 Почистваща пяна– Кремообразна пяна, съдържаща хиалуронова киселина за изключително щадящо цялостно почистване на кожата без да я изсушава. Употреба: нанася се сутрин и вечер върху влажна кожа и нежно се потупва. Изплаква се обилно с вода. Подходяща за всеки тип кожа. Ингредиенти: виж опаковката. Нетно тегло: 100 мл.
Hyaluronic3 Тоник Пяна – Освежаващ, нежен тоник пяна със силни овлажняващи съставки. Хиалуроновата киселина, екстрактът от киви и трайният ефект като овлажняващо депо предпазват кожата от дехидратация. Екстрактът от тигрова трева укрепва механизмът на собствена защита на кожата и прави този продукт изключително добре поносим от кожата. Тоник пяната е идеален завършек на почистването и служи за перфектна подготовка и пълноценно действие на останалите продукти от серията Hyaluronic3. Употреба: Нанася се сутрин и вечер след почистващата пянаи нежно се втрива в кожата. Не се изплаква. Подходящ за всеки тип кожа. 100 мл. Реф.№ 3813.
Четка за почистване на лице. За дълбоко почистване на лицето. Тази мека четка, предлагана от etre belle, много нежно и интензивно отстранява замърсяванията и неравностите по кожата. Постига се искрящо мека, гладка кожа. Нанесете върху лицето, шията и деколтето от Hyaluronic3 Почистваща пяна. Отгоре внимателно работете направете масаж с четката, избирайки подходящата за вас скорост. След приключване обилно измийте с вода. Нанесете Hyaluronic3 Тоник Пяна с леко притискане.
Четката е подвижна и може да се почиства добре с хладка вода.
2 скорости: бавно и бързо
Цялостно почистване
Щади кожата
Почиства в дълбочина
Ефективност
Преди първото използване:1. Отворете капака в дръжката на устройството. 2. Отстранете защитното фолио от батериите. 3. Поставете повторно батериите и се уверете, че са поставени правилно. 4. Поставете обратно капака върху дръжката. Устройството е готово за работа.
Реф. № 3814 ЦЕНА: – 129.00 лв.

Категория: