Химичен пилинг на FILORGA с почистване на лице

В Beauty studio “Харизма” се предлага нова КОМБИНИРАНА ПРОЦЕДУРА – Химичен пилинг на FILORGA с почистване на лице с НЕВЕРОЯТЕН ЕФЕКТ. Цената на комбинираната процедура е 85 лв. Запазете своя час за химичен пилинг с почистване на лице във Варна при професионалист с дългогодишен опит.

Почистване на лице

Ръчното почистване на лице е доказано ефикасна методика за по-дълбоко и пълноценно почистване на кожата. Тази процедура подобрява състоянието на кожата чрез ръчна екстракция. При по-мазните кожи порите са широки и се образуват комедони и черни точки. Порите се освобождават най-ефективно от черните точки чрез ръчната екстракция. Извежда се натрупания себум, който не е позволявал на порите да дишат и кожата да се чувства чиста и свежа.

За постигане на максимална ефективност и порите да се почистят по-лесно се използва пароозониране. Топлата водна пара размеква черните тапички и се създава условие за по-качествено отстраняване на замърсяванията и натрупания себум. За успех на процедурата „почистване на лице“ това не е единственото важно условие. Начинът, по който се отстраняват комедоните е от огромно значение. Освен ръчно, почистването може да се постигне и с помощта на допълнителни инструменти като комедоноквечер.

При един професионален козметик няма да се допусне разраняване на кожата. Козметикът познава реакциите на кожата и преценява кога може да работи с повече натиск и кога не трябва да го прави. Процедурата „почистване на лице“ гарантира много добро възстановяване на кожната тъкан след екстракция на комедоните. За по-бързото възстановяване на кожата и предотвратяването на възпаления се използва специален уред за дезинфекция Дарсонвал. Накрая следват релаксиращите моменти като лечебния масаж и почистващата маска. Те гарантират успокояване на кожата, която след процедурата става видимо тонизирана, избистреня и сияеща.

Глюконолактонов пилинг FILORGA – висока толерантност + ненадмината ефективност

Глюконолактонът е лактонова форма на глюконовата киселина (PHA), получаващ се от глюкоза чрез биоокисление. Циклична химическа структура, с ефективно кератолитично действие, сравнимо с AHAs (алфа хидрокси киселини), но е с по-добра поносимост. Комбинирано с други активни съставки, той засилва терапевтичния ефект, увеличава поносимостта и цялостните резултати. Активни съставки с много свойства.

Глюконолактонов пилинг е толерантен дори за чувствителната кожа, притежава антиоксидантни свойства, подобни на Витамин С и Витамин Е. Също е хигроскопичен, което означава, че има овлажняващо действие. Пилингът е ефективен срещу черни точки и пори + ретенционни и/или възпалителни лезии при акне. Матира кожата и регулира себума, благодарение на неговата липофилна структура. Подобрява бариерната фукнция на stratum corneum. Не причинява фото чувствителност.

Най-хубавото на Глюконолактонов пилинг FILORGA е таргетираното действие за всеки тип кожа благодарение на специфичните киселини. Гликоловата киселина има кератолитично действие, стимулира клетъчното обновяване, действа срещу бръчки и увисване на кожата. Фитикова + лимонена киселина е мощен инхибитор на тирозиназата. Ефектът е избелващо действие на кожата, като действа срещу старчески петна, неравномерна пигментация и мелазма. Бадемовата киселина също има кератолично действие за кожата, добра поносимост и придава блясък, плътност и тонус.

Дияна Георгиева
Дияна Георгиева, козметик в Студио за красота "Харизма" Последвай ме във Facebook

Здравейте, аз съм Дияна Георгиева и съм квалифициран специалист с дългогодишен опит в областта на козметиката. В професията влагам цялата си любов и прецизност, много взискателност и отговорност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харизма Beauty Studio