Мезотерапия

МЕЗОТЕРАПИЯ
Мезотерапията дава бързи и добри резултати. Методът е лек, почти безболезнен,един уникален метод, който за кратко време се постига хидратация, подхранване, възстановяване, подобряване на еластичността на кожата, изглаждане и превенция на бръчките, стягане и подобрение на цялостния профил на кожата.
Мезотерапията е техника, която представлява въвеждане на активни вещества, чрез повърхностни или по-дълбоки микроинжекции с цел редуциране на недостатъците по кожата. Мезотерапията прилага механична и химична стимулация на кръвообращението, нервните клетки и състоянието на имунитета на епидермиса, дермиса и подкожната тъкан, за да провокира биологична реакция и да спре анормалната физиология. Инжектираните интердермално разтвори остават в инжектираната зона по-дълго в сравнение с подкожните инжекции и действат като естествен агент с бавно освобождаване до 7 дни. Инжектираните разтвори действат на съседните проблемни тъкани, като проникват и до по-дълбоко разположените тъкани.
Терапевтичният протокол зависи от възрастта на пациента и от типа на кожата.
За повече информация : тел. 0899165896 – Дияна Георгиева /козметик/
Beauty studio Харизма
www.studioharizma.com

Дияна Георгиева
Дияна Георгиева, козметик в Студио за красота "Харизма" Последвай ме във Facebook

Здравейте, аз съм Дияна Георгиева и съм квалифициран специалист с дългогодишен опит в областта на козметиката. В професията влагам цялата си любов и прецизност, много взискателност и отговорност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харизма Beauty Studio